Odejmi světu jeho řád,
ať poznáme, co stane se.
Kdo nad ním bude panovat,
a, kdo v pekle octne se ?
Vidím, už, zmatené tváře
a všemožný lidský rej.
Na hlavách mocných zvadla záře,
nic není na prodej.
Vesmír se po svém točí dál,
a nikdo na to nemá vliv.
A najednou si každý přál,
aby vše bylo, jako dřív.
V každé době najde se,
dobrou i zlo ve světě...
17.09.2023 22:02:31 | Emily Říhová