~
~~~
~~~~~
~ splývám ~
~~~~~
~~~
~
Zaujala mne skvělá forma tohoto díla i důmyslnost a také vtipnost textu.
A také propracovanost, tři souhlásky na začátku střídají dvě samohlásky, mezi něž je umně vložena další souhláska a je zde vynikající vygradování souhláskou v závěru.
Dokonalost tohoto počinu ještě umocňuje ta skutečnost, že všechny zde použité samohlásky jsou samohláskami dlouhými... :)
16.09.2023 23:24:31 | Koala