Noty
od srdce
k duši
Potůček bublající
slabý déšť
oáza v poušti
Písčiny
co vítr - odnesl
A
do hodin je vmetl
Trochu blouzní
když otočíš - je
V písku - zrníčka touhy
A
Ve vteřinách - tichý vzdech
Krásně skládáš Bufíku.
Děkuji Ti, že jsem mohl číst.
Měj se hezky.
18.09.2023 13:11:37 | Fialový metal