Na pobřeží ostrovů
Encantados
do každé své bosé šlépěje
zasadila jsem lasturu
hřebenatky.
Pokryté pískem a solí
najdou je cestou zpět
poutníci.
Poslední linka co zbyla.
Poslední řádek.
Ultimo paso.
Krok sun krok ... A ejhle.
Ultimo ... ele.kraso.
***
Snad nikdo jiný
Než hřebenatky
Druhému řádku nerozumí ;-)
***
Krásný den IkkarisKo
17.09.2023 12:05:04 | Fialový metal