řekni mi co ještě chceš!
medvědi v lese sbírají prázdné plechovky
na stromech rostou gumáky
v pařezech sídlí velkoměsta
v dutinách stromů hrají sovy pokr
pereš se s osudem a padáš do propasti
rozkazuješ mrtvým a živým se vyhýbáš
nejsi vůbec v přítomnosti ale je to něco co zrovna tolik nevadí
mám v sobě časovanou bombu
jsem klaun ve svém vlastním cirkuse
kolem krku oprátku
a v rukách roztékající se přirození
čas dělá tik tak
rozumu se u mně nedočkáš
jsem jenom šašek a klaun a kašpárek v kapse chytřejších a rychlejších
moje touha mi krade kyslík
myslím na to jaké by to bylo
jsem jenom panák v kleci
tikající bomba před výbuchem
rozkošný létající talíř
všechno na co si vzpomeneš
vozíček u kauflandu
zaplatím všechno všem a potom už konečně přestanu dýchat
zaplať
zaplať to
zahřej mě ještě
než do dopadne
než to uschne
než to zemře společně se mnou
vezmu i ostatní
já jsem šílený já jsem se zbláznil já jsem už mrtvý já jsem už dodýchal
už jsem na tom špatně s dechem už jsem na tom hodně dobře
už jsem na tom hodně špatně už jsem na tom bez de
chu
už
ne
dý
ch
á
m
My příjdem blíž, my příjdem blíž! My příjdem... My... My příjdem.
No my slyšíme, vy přijdete! Ale co dál?
Dál to neumím.
Slezte z toho lustru, Donalde! Vidím vás!
To byla těžká písemná práce... I já sem s tím měl problémy.
Když myslíte teda. Do počtu jako myslíte teda? Tak, jestli jako myslíte, že v zájmu celku snad. Tak já bych to teda do počtu, kdyby to radši vzal někdo jinej.
Ale o tom zde už dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho!
Kroupo, puč mi kružítko.
A běda vám, běda vám, jestli mi to nepůjdu. Běda vám.
Prosím, pane profesore, zazpíváme si.
No, i skladník ve šroubovně si může přečísti Vergillia v originále.
Já když kouřím, tak zvracím.
No, byli rádi.
hvězdička znamená úspěch
dnes mám kritický den
manžel tráví většinu času na cestách
ve francii je krásně
topí se turisté na pláži v písku
tralala
jo a dej mi ještě něco navíc
knedlíků šest
táta pět
tak na: * ;)
mám už rok na zvonku "Kroupovi" a nedokážu to změnit... občas člověk prostě něco podědí, i když to s ním nemá nic...
24.09.2023 06:25:55 | Sonador
heh
17.09.2023 16:18:14 | Philogyny