Naděje, ta zářivá hvězda v temných nocích,
ve chvílích ztrát útěchu přináší
Tvá ztracená podoba se vrátí,
ať se zdá, že je vše ztraceno
Věř, že i v nejtemnějších chvílích,
kdy se zdá, že není cesty ven,
naděje se vrátí a světlo přinese,
Tvou cestu znovu rozjasní
I když se zdá, že je vše ztraceno,
všechny dveře jsou Ti zavřeny
Naděje se vrátí, nové dveře otevře,
novou cestu vpřed Ti ukážou
Nikdy neztrácej víru a naději,
i když se zdá, že je vše proti Tobě
Naděje je síla, která Tě povede,
když ji nejméně čekáš, vrátí se
Naděje je jako květina v poušti,
i v nehostinném prostředí vykvete
Věř, že se naděje vrátí,
lásku, štěstí a radost Ti opět přinese