Pošlete zprávu celému světu,
pošlete, že jsem se zamiloval.
Právě onu, řečenou větu,
že srdce své, dívce jsem dal.
Pro její úsměv, pro modré oči,
pro postavu luznou, jak víla.
Vlasy ji padají přes obočí;
jen pohlédne, a mizí má síla.
Jen pošlete zprávu, ať svět se doví,
o štěstí, o písni, co v duši mé zpívá.
Burácí, jak vítr do plachtoví,
o lásce, která je opět živá.
Vykřičte do celého světa,
stačí na to i pouhá věta,
že je to stejné odjakživa,
Život je krásný, když je láska ŽIVÁ :)
Moc ráda jsem četla, Kane
19.09.2023 22:13:48 | Emily Říhová
... tak o takové se snad ani povídat nemusí :) ta sama září na míle dalko :) krásné
18.09.2023 12:15:58 | narra peregrini
Wow...tak tohle ráda roznesu dál...a dnes to řeknu všem...všem, co potkám :-)
18.09.2023 11:32:33 | cappuccinogirl
Děkuji, ale s cizími pány se nebav a na přechodu se rozhlédni. Dík za komentář. :-))
18.09.2023 15:02:28 | Kan