Odkvétáš mi v dlaních
jak na louce medový
poslední květ
A přesto
Nikdo
Nikdo
se to nedozví
Jen kapka vody
ví
I já vím
pro koho jsi
kvet
Milý Bufíku.
Tvou básničku si uchovám v paměti.
Je krásná.
***
Měj se hezky a ať se Ti daří.
18.09.2023 13:07:33 | Fialový metal