Sluneční západy aneb jak jinak
Anotace: Tuhle báseň jsem nehledala já...ona si našla mě...
Sluneční západy vládnou světu
všimneš si ho a nedokončíš větu
sluneční západy není vzácnost
je to předem psaná budoucnost
Přicházejí potají měsíc se na nebe vkrádá
přicházejí potají když slunečnice uvadá
přicházejí potají s plnou dlaní soukromí
přicházejí potají víc toho však neumí
Někdo se jich obává jak krokodýlých očí
další část populace jim za dárek vděčí
jiní je s napětím a cigaretou očekávají
a ti poslední na jejich sledování čas nemají
Poslední pohled na nebeské záře
to už spousta hvězd oblohu páře
přes žalucie, mříže, záclony měsíc proniká
kdejaká duše se na něm opíká
Komentáře (2)
Komentujících (2)