Dobro
Silné slovo
zvládne mnoho.
Dobré zdraví
hned se slaví.
Bezva lidi
nic nechybí.
Super práce
relaxace.
Dobro v duši
tam to sluší.
Láska k bližním
už nežízním.
Všechno v poho
získat mnoho.
Bumerang se vrací,
když láska v srdci raší.
Jak žije se jen v dobru,
nemá nic špatnou dohru.