V noční hodině
Když zastavil se čas
Odhodil prudce
Peřinu spánku
Netvor ten
Lítý ďas
Objímá srdce
A tělo
I duši mou
Jak těžký kámen
Dusí mě dusí
Úzkost a strach
V kleštích jsem
Bude snad ámen?
Nádech a výdech
Dýchat se musí
Svitla mi naděje
Běs ten na lidech
Jenom to zkouší
Bolest se překoná
Že nic se neděje
Tím naštvu ho nejvíc
Drama se nekoná
Svěží ráno
Přišlo mi pak
Trochu vynadat
No prosím tě
Ty zase budeš
Vypadat
Milá Vladěnko - objímám Tě a hlavně DÝCHEJ! ***
Dej se do pořádku! Chyběla bys nejen tady!! ***
Měj se kouzelně a stále lépe a lépe, prosím! *
20.09.2023 00:54:27 | Ondra
Amazonko nezdolná... už od prvních okamžiků, co jsem tady v tebe věřím... a furt a furt se přesvědčuju o tom... že to NENÍ CHYBA :-):-):-)
19.09.2023 23:07:57 | cappuccinogirl
Cappu milá,děkuju Ti moc za tu víru... a tak vůbec ;)*
19.09.2023 23:45:06 | Anfádis
Nad tvým "a tak vůbec" se ccino pousmálo... a to by taky nemuselo věstit nic... slušnýho :-):-):-)
19.09.2023 23:47:05 | cappuccinogirl