Sbírka: Singularita - o věcech ze samoty
Jsou kousky žití, rozházené
do prachu cesty pod nohama.
A my, sběrači nevidomí.
.
Jsou kousky žití, co se snáší
ve chvilkách mezi dechem.
A my, vlaštovkám podobní.
.
Jsou kousky žití, rozprostřené
na hladinách všech potoků.
A my, úhoři roztoužení.
.
Jsou kousky žití.
Země, vzduch, voda
jsou jich plné.
.
Kousky
určené
jiným.