Ptám se sama sebe,
co je smyslem mého bytí,
proč jsem tady na této zemi, jaký je můj cíl?
Odpovědi ve vlnách moře a hvězdách hledám,
v hlubinách svého srdce, tam, kde se moudrost skrývá
Ptám se sama sebe,
jak svou pravou podstatu najít,
jak svojí vlastní jedinečnost a sílu objevit?
Odpovědi ve větru hledám, který mi tajemství šeptá,
ve stromech , které mi stabilitu a trpělivost ukazují
Ptám se sama sebe,
jak žít plným autentickým životem,
jak štěstí a naplnění v každém okamžiku objevit?
Odpovědi ve svém nitru, ve spojení s přírodou hledám,
v láskyplném souznění s lidmi, kteří mi sílu dávají
Ptám se sama sebe,
jak se milovat a odpouštět naučit,
jak se stát lepší verzí sama sebe?
Odpovědi ve svém vlastním růstu a sebepoznání hledám,
ve vnitřním klidu a harmonii, které mi klid přináší
Ptám se sama sebe,
ačkoliv odpovědi vždy jasné nejsou,
věřím, že každý krok mě blíže k pravdě a poznání vede
V hledání a ptaní se sama sebe dále pokračuji,
protože v tomto nekonečném putování,
síla a krása mé existence spočívá