Když vzpomenu si na tebe
A zahledím se na oblohu
Zeptám se tiše, zda-li mohu
Psát srdcem na oblohu
A oheň, který v srdci mám
Po větru ti posílám
Srdcem píšu ohnivá slova
Po větru pouštím je znova a znova
A vpijí se tiše do mraků
Na nebi plném zázraků
Každý je může uvidět
Až rozkvete v jeho srdci květ
Milá Verunko, úžasné a tak krásně láskyplné - mmmm - ten se má ;)*
Měj se překrásně :)*
20.09.2023 09:18:09 | Ondra