Řekni mi, mami
jak zní poslední chvíle?
Kdy každý krok je jiný
a světem jdeme černobíle?
Bílá se s černou míjí
noha nohu mine,
jak stékající slzy po plátně malířčině,
a já krok sun krok
jdu po té cestě dál,
dokud i má poslední chvíle nepomine...