Závislost
Temný démon ve Tvé duši,
který Tě ve dne, noci ruší,
nenechá Tě nikdy v klidu,
jako mor šíří se v lidu.
Zpočátku tváří se jako přítel,
či jako štědrý hostitel,
jakmile však sundá masku,
lapí Tě do pevného svazku.
Odpoutat se od její moci,
nezvládneš bez pomoci,
Tvoje hlava, duše, tělo,
z Tvé kontroly zmizelo.
Stal se z Tebe pouhý prach,
který budí pouze strach,
černá mlha zkalila Ti zrak,
životu Tvému ujel vlak.
Přečteno 145x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Koala, Bufik, IronDodo, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)