Tu noc
zůstali
vklíněni do sebe myšlenkami obrazů
a obrazy myšlenek
zaklesnuti bez dechu
dýchali jeden druhého
naslouchali přicházení spánku
oddaně chvíli
náhle tak poddajní a spokojení
ukojeni pokojem v sobě
jeden druhému
jedním
tu noc
zůstali
Krásné-vtipné-milostné - nádhera, milá IkkarisKo :)
Měj prosím kouzelnou noc :)*
20.09.2023 22:45:58 | Ondra