Teď složila mě na lopatky
vrnivá chvíle
Zaťala drápky
Slzy a krev
a venku mlíko
Ticho a líto
smazaných vět
Vezmi je zpět
Vždyť víš to
Je život zatraceně krátký
Mmm, to je fakt - moc hezky napsáno, milá IkkarisKo :)
Ať je lépe až nejlépe *
20.09.2023 23:21:24 | Ondra