Luskavně zříl, co kopím pysk
v zobrtech tvých všelucek jisk.
Zdráhany práčem nezkútě hná,
sedemje sedemje příte mná.
Luskavně lkál, pod říze kuj,
šlamas vě plá, co brzko truj.
O plesko vitří trancem trem,
šezivá prá mi mojne rem.
Luskavně lne, such dele mí,
marachú trante zdése ní.
V zorakách svrntu sébě lá,
mojne chím tera, mojne lá.
Luskavně plál,
luskavně žlil,
luskavně lkál,
luskavně mríl.
Vratátě, mojne.
Ej ju vrem.