Wow, mikinko...i ty??? Před chvilkou jsem se musela vyznat z obdivu Ophélii...a teď... mikince :-) Protože to co jsem si dnes od tebe mohla číst... je taky jedna velká nádhera... čím vším může se stát báseň??? A co všechno dokáže??? I díky tobě už dnes vím... zas o trochu víc... :-)
Děkuji ti a pohlazení posílám...protože i mne tvé verše pohladily :-)
21.09.2023 10:46:12 | cappuccinogirl
Děkuji. Chtěla jsem tím předat vnitřní sílu, kterou dávám do slov a jsem ráda, že Tě tak nádherně oslovila. Objímám a děkuji za vřelá, milá, upřímná a děkovná slova.
Jsem Ti vděčná.
Vážím si Tvého pravidelného čtení.
21.09.2023 10:48:31 | mkinka