já už si vás novinářské lháře všechny pletu
i když svoje Právo rudé dnes už netisknete
tak stále jen jeden správný názor cpete světu
za peníze stále jak bolševici lžete
a točíte se jak korouhve hbitě
sloužíce hrdě nové totalitě
pravdou je to co na sítích se píše
velmoci bezmoci ve službě říše