Na stole kalamář a brk ptačí,
vedle báseň dívce rozepsaná.
Ta k velké lásce nepostačí,
nezmůže víc, ani slza slaná.
Inkoustem černým o barvách lásky,
za veršem verš, za rýmem píšeš rým.
Básněmi ptáš se, i odpovídáš na otázky,
jen málo zůstane tvým tajemstvím.
Kalamář vysychá, brk se láme,
dívka lásku svou s jiným poznala.
V životě každý svou cestou se dáme,
jen ta báseň na stole zůstala.
báseň zůstala - dostane ji jiná:-) ta, která o to bude stát...pěkná báseň
22.09.2023 09:48:30 | o3_gambit