Tančil jsem před zraky nepřátel
Tanec nevidomých bojovníků
Tančil jsem obestřen maskou Satyra
Ve snaze uvěřit vlastním možnostem
Nikdo nezvedl ruku k obraně
Neslyšná slova skrytého odporu
Těkala spojeným cimbuřím jistoty
Nikdo nepropustil myšlenku k hranicím chápání
Tančil jsem před zraky mocných
Tanec zarputilých výtržníků
Tančil jsem s pocity studu
Za svoji bezmocnost udělit pravdu
Nikdo nezvedl hlavu k souhlasu
Bezděčný hlahol lokajských rádců
Zaplnil mezery světodějných tradic
Nikdo nezpochybnil účinek stavovské sekery
Tančil jsem před zraky bližních
Tanec pošetilých spasitelů
Tančil jsem zahalen pláštěm netvora
V obraně před kladivem zneuctění
Tančil jsem smýkán kalužemi k zítřku
Silou utrpení vleklé nesmiřitelnosti
Tanec naděje a útočné víry v člověka
Pro jeden pohled probuzený
z kalného deliria nevědomosti
Tak já se připojuji k Mince, lepší je diskuze faktů, než vzájemných invektiv.
22.09.2023 17:28:45 | Matahaja
Já ještě furt proplouvám ve vodách pošlapanýho ženství :-)
Tam se neudržím... tam řeknu svý...
no do tance pošetilého spasitele se plést nebudu... dokud tančí, je dobře na světě... horší, až zas přijde myšlenka, co je NAD...:-)
Tady nemá ccino problém DRŽET HUBU :-)
Takže si jen napsalo spoustu pár písmenek skoro o ničem... no co, vždyť tady o kousek vejš... je to vlastně o tom samým... :-)
22.09.2023 16:41:30 | cappuccinogirl
pravda se neuděluje...pravda prostě je
22.09.2023 15:41:53 | stormeater
To se pleteš, storme, pravda je, až Zoroaster řekne...
22.09.2023 16:03:40 | Žluťák