Siluety
Anotace: dnes https://www.youtube.com/watch?v=kmqS01NMips
Sbírka:
Útěk
už i to debilní slunce zapadlo
napadl sníh
zůstal bych ale stal bych se svobodným a nezávislým
netrhám růže proto abych ti je dal
trhám je protože je chci zabít
pro tebe jsem šašek ale uvnitř jsem zlý a nebezpečný klaun
a v mé hlavě jsem sám se sebou neustále ve při
už se uklidni
dýchej
počítej do deseti
nebo jen do tří
chci tě milovat
chci abys tady byla se mnou
v našem malém útulném pokojí bez stropu a podlahy
a beze zdí
nenávidět znamená milovat
ale nevědět jak dosáhnout opětování
točíme se jak na kolotoči nebo jako v bubnu pračky
všechny kteří tě chtěli jsi donutila utéct a
ti kteří ti zůstali ti nedosáhnou ani po kotníky
natož po pás
v mlze se lépe ztratíš
v té tmě jsme se neměli hledat
protože jsme se opravdu našli
a najednou nevěděli co s tím
potřebuju tě nenávidět
tak jako ty
potřebuju tě neznat
a nikdy tě už v ničem nevidět
potřebuju tě obejít
ale nemám kudy
nechci
ale musím odejít
tak kdybys náhodou chtěla zmizet taky
vezmi mě s sebou
prosím
vezmi si mě
musím rychle postavit sněhuláka a doplazit se k tobě po tmě
než roztají všechny ledy mezi námi
musím rychle umřít než se ráno narodím a budu s tebou
až do tmy
až do svobody
až do nespoutanosti
až do nikam
odpluj a zapomeň že jsme kdy byli na jedné lodi
ty
-
Přečteno 207x
Tipy 19
Poslední tipující: Sonador, jort1, Bufik, šerý, kudlankaW, IronDodo, Marten, paradoxy, Psavec, cappuccinogirl, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)