Chci zase slyšet srdce bít,
chci zase vidět ptáky létat,
chci zase slyšet zvony znít,
chci zase vidět trávu vzkvétat
a ne jen o lásce snít.
Chci zase cítit horský vzduch,
chci zase slyšet vlky výt,
chci zase slyšet městský ruch,
chci zase intuici mít
a ne jen o lásce snít.
Moc pěkné
Já tedy to slovo chci nemám ráda
Ale je to fajn
Já to u sebe změnila na chtěla bych, ráda bych
22.09.2023 19:44:07 | Bufik
Samá krásná přání a krásná básnička!
22.09.2023 18:40:14 | Žluťák