Sbírka: Kvinternita - kvintesence všeho
Měl jsem snad tenkrát zpomalit
Měl jsem snad tenkrát vyčkat
.
Budoucnost nechtít odhalit
Jen v představách jí hýčkat
.
Zkušenost s časem nedusí
Spíš kamínkem je v botě
.
Však kdo jít bez map nezkusí
Nic neví o životě
měl jsem se držet v pozadí
jak se tak říká zpátky
a než mě život zařadí
zaplatit další splátky
23.09.2023 01:12:34 | stormeater
Jo, tak nějak jsem to už kdysi psal v "Chvilky"
...
A tak jdu další splátku složit
na úvěr z mého nepohodlí.
Něco se zkrátka musí prožít,
neb nám to nikdo neodmodlí.
23.09.2023 21:34:33 | TRlVlUS