Nechci rušit tvoje kruhy
Vždyť jsou z duhy
Nechci dotknout se tvých citů
I když mlčíš, vím že jsi tu
I když mlčím, víš že tu jsem
Nechci rušit, chci být tu jen
Nechci dotknout se
Tvých vnitřních zranění
Však chceš-li pohladit
Dej prosím znamení
Sám nevím, co napsat. Tak jsem si půjčil.
Kruhy, kruhy zamotané,
ale jeden náhle vstane.
Šíří se a pak se úží,
podobá se mrtvé růži,
otrhané, bez plátků,
v sešlém, zimním kabátku.
13.10.2023 14:38:20 | Jan Kacíř
s kruhama si pojim dycky tohle....nemůžu si pomoct:) https://www.youtube.com/watch?v=pMhC8jaUDWk
24.09.2023 03:22:12 | gaspacho
Ano prosím, znamení dávám,
vším, čím mohu, na Tě mávám,
a přeji si Tvé písmenkové pohlazení,
neb na něj, milá Verunko, prostě není :)*
Nádherně jsi to napsala - líbí se mi Tvůj cit :)
Měj kouzelný víkend plný něhy :)*
23.09.2023 08:25:20 | Ondra