Osamělý pěšák
Anotace: z chystané sbírky SOUKROMÉ LINKY
Jsem jen pěšák osamělý,
bílý pěšák v černým poli.
Andělé mí ochraptěli,
křídla jim prý nepovolí.
Kůň jak na koni už běží,
já zkouším táhnout na D5.
Koketuje se svou věží,
dva němí jdou si vyprávět.
Odkrytý maj levý křídlo,
když střelec šípy poztrácel.
O rošádu asi přijdou,
král vstává ráno do práce...
Přečteno 156x
Tipy 10
Poslední tipující: Koala, Anfádis, RadoRoh, Lexi, IronDodo, Bufik, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)