Rozbitá sklenice,
střep, co nikdo nehledá.
Kolem jsou tisíce
Každý jim nalévá.
Lesklý střep
ať leskne se sebevíc.
Bez zbytku sklenice
není vlastně nic.
Někdo ji vyhodil
roztavil, přetavil
Střep v písku ležící
do koše vyhodil.
}-{
Tak třeba se pro někoho stane šperkem... :)
26.09.2023 13:12:55 | Koala
Tak tomu už nevěřím... :-[
26.09.2023 15:09:22 | Protos1182
Cítím z toho smutek. Drž se.
25.09.2023 16:21:58 | mkinka
pekné
24.09.2023 05:44:38 | IronDodo
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?