Anotace: Pozdě je i v noci, která se mění v ráno.
Další list a rozlitý kalamář
ti píšou další psaní.
Skládají symfonii akorát bez melodií
kde noty přestávají a ticho hrabe
na struny.
Kam poděl se blázen do mých řádků?
Kam zmizel a proč se nevrací?
Převracím skříně pro jednu známku
Ale nač mi to, už pro list nemám schránku.
Do ztracena pospíchám
Snad žene mě jen bláznovství a odhodlání,
zchvácení zabilo moji naději a přání
stejně jako cedulka "Zavřeno"