Když tě dohoním
Zeptáš se mě na něco
Fatálního?
Na vlhkost vzduchu
V tramvaji číslo 18?
Na stoický klid
Poštovních úřednic?
Na rozpačitý úsměv
U posledního sousta?
Já ti neodpovím
Jen se podívám úkosem
A budu zarputile mlčet
Ty mi napíšeš nápis
Na dveře, spíš malůvku,
Ze vzteku nebo ze zoufalství…
Promítnu si na zeď
Křehkost naší historie
Vyměním zámek
Moje sny se přestanou
Hemžit potížemi
A snad zapomenu
Ale pak si nečekaně
Průzračně vybavím
Kdo z nás si do kufru
Zabalil pomněnkový set
Po babičce….
jsem ti moc chtěla napsat komentář, ale nakonec nejde... tak radši jen - opravdu moc dobrý text* (to vypadá jako komentář, žejo?:)
24.09.2023 06:48:12 | Sonador
...lepší když to jde než když to nejde, ale občas když to nejde tak to prostě nejde....ale tady to vypadá, jako že to nešlo, ale vlastně úplně normálně šlo:)...díky za komentář, které nejen, že tak vypadá...ale regulérně je...Sonador:)
21.10.2023 02:01:57 | gaspacho