Jsi kouzlo
Které do mě vklouzlo
Po tvých slovech kouzelných
Stín do mé duše pad
Milovat tě nesmím snad
Však milovat duší není hřích
Jsi slovo
Které bylo na počátku
Hned na prvním řádku
Které přišlo od boha
A já nebohá
Zaslechla jsem boží hlas
Ten vrací se ke mě zas a zas
Když poslouchám zas a znova
Tvoje kouzelná slova
Tomu nelze uniknout..krásné
Též mě o/slovilo milá Kozorožko.
Kouzlo..proniklo do srdce.
Krásný den. ;)
24.09.2023 10:10:26 | jenommarie