V slovech když zášť práskne bičem
Zažehne plamen
Který hoří
Hoří i kámen, hoří voda
Voda co v mořích sežehne tě
Palčivou tísní krutě kvete
Hoří tím květem v celém světě
V údolích nízkých, po pohořích
Ach plamen, plamen, který ničí
Se záští láska nevyklíčí
Se záští láska nevyklíčí
V slovech když něha místo biče
Nemusí nikdo plakat, křičet
Pohladí, vůbec nezabolí
Láska je lékem na cokoli
Prásknutí biče zajde záhy
Spálením v zášti nemáš vláhy
Drž se té něhy která dává
Nekřičí v křivdě že nedostává
Zadupej záště poslední jiskru
Před křížem v lásce
Ty stůj
Ty stůj
Zaslouží si obdiv.
Tvé dílo mi vypálí téměř celý rybník.
***
Děkuji Ti.
Jsem za to vděčný.
24.09.2023 16:45:39 | Fialový metal
Hm, tak to je mi jasný. Tak ženy pověstně inspiruje Cohenů, zadumaný erotický chraplák.*
24.09.2023 13:02:59 | šerý