Vyšla jsem za tebou až na vrchol
a přijala perutě,
Ikare...
vyšla jsem za tebou s nadějí,
že ve slunci shoří
vše prastaré...
Na tobě teď záleží,
zda roztáhnout je a letět
nebo je složit a
v jediné větě
jen s díky odmítnout a sejít zas dolů,
A z popela ušít si pohřební kamizolu...
Kéž bys tak mohl,
Ikare,
stáhnout ji z nebes
zpátky
... k nám dolů...