Proč nežít?
Anotace: Prostě nco o životě.
Když životem se potácíš
že krutej je, to víš
kéž by někdo zašeptal
vstávej to jen sníš
Začni věřit osudu
myslíš že je lhář?
když kopne tě, tak znovu vstaň
a nastav druhou tvář
Nesmíš se bát života
nečekej co dál,
když zkrčíš se hned do kouta
on myslí že je král
Postav se a řekni si
půjdu stále dál
život, to je můj dar
tak proč bych si ho bral?
Komentáře (2)
Komentujících (2)