Sen v nás zůstává, stále živý a svěží,
i když ho časem závoje temnoty překryjí
Je to jiskra naděje, která nás provází,
ať jsme na vrcholu nebo v hlubinách noci
Sen v nás zůstává jako plamen v srdci hořící,
tvrdému větru osudu se nepoddává
Je to síla, která nás k nebesům povznáší,
ať jsme na cestě k úspěchu nebo na kraji propadu
Sen v nás zůstává jako křídla, která nás unáší,
nikdy se nevzdává a hranic nezná
Je to touha po větších, lepších výšinách,
ať jsme na dně nebo na vrcholu existence
Sen v nás zůstává jako melodie zpívající,
nevyhasíná a v našich srdcích znít nepřestává
Je to síla, která nás k novým cestám vede,
ať jsme na samotě nebo mezi lidmi
Sen v nás zůstává jako zářivá hvězda na obloze,
vzpomínky na něj v nás probouzí
Je to cesta, kterou si sami vytyčujeme,
ať jsme na začátku nebo na konci své pouti
Sen v nás zůstává, nechť ho nikdy neztratíme,
ať ho živíme, chráníme a zároveň o něj pečujeme
Je to dar, který nám od přírody byl dán,
ať jsme na cestě života nebo věčnosti
Sen nás unáší na křídlech...na křídlech fantazie, která je u tebe opravdu bohatá a lákavá, krásný, Mišulko :-)
26.09.2023 09:52:18 | cappuccinogirl
přesně tak, jak jsi napsala, sny nás unáší do světa fantazie, kde si ten svět můžeme podle sebe tvořit a snít:-)
27.09.2023 09:18:54 | Misha