Chladno je mi
Až mě mrazí
Když náladu mi cosi zkazí
A v duši náhle pustina
A mrak se zvedat počíná
Temnota halí vnitřní zem
Já ztracena v ní jsem
Chladno je mi
Smutná náhle jsem
Když v uzavřeném šiku
Divoké hordy nájezdníků
Pustoší mou vnitřní zem
Chladno je mi
A já se toužím rozehřát
Teplo svému srdci dát
A do sebe se nořím
Chlad mizí a já náhle hořím
Oheň v srdci plápolá
Zahřála se duše má
Jaro je v mé vnitřní zemi
Náhle v duši dobře je mi
A ledy roztály
Jen vidět z povzdálí
Zasněžené špičky hor
Když zadíváš se na obzor
Hladím, ať je líp.To chladno též nemám ráda. Ono to uteče a bude zas jaro.
26.09.2023 09:27:43 | mkinka
jaj
26.09.2023 08:12:31 | stormeater
Už je mi teplo :D
Teda na duši, jinak nic moc a bude hůř. Jsem rostlinka teplomilná ;-)
26.09.2023 09:26:40 | kozorožka