Děkuji za tenhle modrý svět,
kam i cvok jako já smí z svého nitra psát.
Některé básně jsou jako květ
pod modrým nebem mohou zrát.
Sem psát, co jinak říct se nedá
co sotva jiný pochopí
Tak svět ten modrý tady
někdo ta slova uchopí.
Liter je krásné místo, sem myšlenky touhy a trápení přicházejí
Jsme jako jedna velikánská rodina
Děkuji
A děkuji za Vás všechny
26.09.2023 22:20:30 | Bufik
Ano, máš pravdu :0)
Tak nějak to vnímám, a sem mohu ve verších napsat i to, co se jinde nesetká s pochopením.
Také za to děkuji.
27.09.2023 00:46:53 | Protos1182
...papír snese všechno...se říkalo...;-)ted se dá to stejný tvrdit o Literu...(ale admin by asi nesouhlasil-;-)
26.09.2023 19:17:03 | Marten