V dlaních ti květina uvadla,
je v duši tvé temný stín.
V srdci tvém láska vychladla:
smutek zbyl a dým z rozvalin.
Kde je tvé znění, kde je tůj smích,
zpěv, tanec - radost těla ?
Chtěla se's vznášet v oblacích;
co stalo se, že's nevzletěla ?
Tvým trápením květina uvadla,
najdi si nové snění.
Zeptej se svého zrcadla,
jak dojít zapomnění.
Vidím, že dnes tak trochu smuténkujem oba, příteli...
26.09.2023 15:22:29 | cappuccinogirl
Někdy to tak vyjde, jednou smutná, jindy veselá, jak mě to napadne, tak to napíšu. :-))
26.09.2023 15:48:00 | Kan