na začátku
vprostřed
na konci
prostě na cestě
stojím tu
sama před sebou
a šeptám
a říkám
a volám
a křičím
tohle
tohle jsem já
tohle jsem já
roztančená
s výzvou světa v duši
tuším
že ten úsměv těla
že právě tenhleten úsměv těla
mi prostě sluší
tak si jen trochu dupnu
a pravou rukou v pěst
máchnu k oblakům
tady jsem já
země
tady jsem já
nebe
tady jsem já
vodo
stojím
letím
plynu
tak pojď
tak
pojď
jsem srdce vesmíru
nezahynu
Moc pěkná, IkkarisKo:-*
26.09.2023 21:27:33 | Žluťák
Úžasné - tak jdu, tak jdu - jsi krásné srdce vesmíru, milá IkkarisKo :)*
Nádherný obrázek též :)
Měj se vesmírně :)*
26.09.2023 21:25:56 | Ondra