Noc je mé království
Uschová tajemství
Život se zastaví
Nový den představí
Starosti zabalím
Na chvíli do tmy
Zítra zas budu
Viset nad propastmi
Noc má své kouzlo,
Co pár hodin funguje
Nabízí černý plášť
Vše do něj ukryje
Už teď se bojím
A velmi mě trápí
Že nový den do mě
Zatne své drápy
V noci se ponoříme do snění, trápení se na radost promění a nebo opačně, záleží, jaký nám přijde sen:-)
27.09.2023 15:20:20 | CULIKATÁ