Sbírka: Kvinternita - kvintesence všeho
Věci co byly,
jen v malých obměnách
stále se dějí.
.
Jsme tu jen chvíli,
lapeni v stejných hrách
s růzými ději.
.
Kdo pochopí, že
všechny ty scénáře
ke konci spějí,
.
je mnohem blíže
naplivat do tváře
své beznaději.
.
A třebas minem
přístav co maják má,
sny nás hřejí.
.
Vždyť všechno plyne
jak mělo a jak má.
Panta rhei.
Vše plyne,vše se mění, však podstata zůstává... jsme, či nejsme?
Jistota žádná není
Děkuji za krásné připomenutí této filozofie
27.09.2023 07:51:32 | Anfádis