Do ticha rostu
Ze slov se nořím
Jako labuť vzlétám
Jako Fénix hořím
V tichu plavu
Nad slovy se vznáším
Jako strom rostu
Vzhůru k nebi raším
K tichu se obracím
Hledám v něm slova
Stále stejná
A přesto nová
K tichu se modlím
Hledám v něm klid
Tiché místo v duši
Na tichém místě žít
Ticho svoje najít
Jen tak tiše žít
V tichu se rozplynout
Tichem být
O tichu a chvění píše se čím dál více. Ztiším se též a nechám chvět se plamen svíce v průvanu od škvír v mé duši. || moc pěkný, opravdu..
27.09.2023 19:37:40 | Starý pes
Ticho je krásné, jen nesmí být příliš dlouho....Ale miluju ho, to joo a ty jsi krásně napsala.
27.09.2023 12:15:15 | CULIKATÁ
mně by asi spíš prospělo "bejt někdy víc potichu"
krásná báseň, kozorožko
27.09.2023 11:15:47 | cappuccinogirl