Tak, nastal čas
říci vám sbohem,
nebojte, já neumírám.
To volá mě hlas,
tam za tím rohem:
zůstaňte, já půjdu sám.
Když myšlenka vzplane,
zrak zaměří směr,
tu nic mě neodradí.
Stává se nečekané,
pak nemám na výběr:
dálka mě svádí.
Tak se tu všichni mějte,
zvedám se, mizím,
za svými sny, které mám.
V dobrém na mě vzpomínejte;
ve světě cizím,
v myšlenkách na vás, budu sám.
Nastal čas do hajan
splněné sny si dát
Tam chodí každý sám
a ráno koukej vstát..:))
28.09.2023 18:46:05 | jenommarie
skvělá a název je přesný
28.09.2023 15:51:26 | stormeater