Minulost nezměníš
Své chyby nevrátíš
Vyřčené nezpravíš
Osud už nezvrátíš
Byla jsi pryč
A teď jsi zpátky
Ty totiž znáš cestu
Zadními vrátky
Vždycky, když vrátíš se
Přijde i zmatek
V mé duši, v mé hlavě
Vše je nazpátek
Stejně zas odejdeš
Tak, jako vždycky
Můj cit, co mám k tobě
Je už jen platonický
Tak zase někdy
Řekneš mi suše
Zůstane po tobě
Jen otisk v prachu duše
Pěkné. No možná jednou a dost, šancemi se zase nesmí plýtvat. Zbudou vzpomínky, pak bude se lépe dýchat...Návraty a odcházení, to jednoduché vůbec není...
28.09.2023 18:19:49 | CULIKATÁ
Přesně, jak říkáš, jednou a dost. Než prožít to znovu....... radši si zlomit kost :-)
28.09.2023 23:54:04 | fisus