Jen nad komínem
tančí proužky kouře
Štípe mě do očí
šedobílej smog
Vůbec se nedivím
Život je velká louže
Vždycky mě pomočí
a natrhne mi ...
bok
Při tom mým astmatu
se horko těžko dýchá
Na pokraj kómatu
už to mám jenom krok
Paměť mi neslouží
a u srdce mě píchá
Kousnu si donutu
Rozběh na řádnej skok
Jen nad komínem
tančí proužky kouře
Oplatka s vínem
a mramorovej hrob
Kdo seje vítr
občas sklidí bouře
Tak měj mě rád
a na tohle hoď ...
bob
Bobé ňo ták ...
Tó by som do Těba nešmejk.
Tós mie nastuplil.
Šák budé dobré.
***
Bób jse rostlinká.
A Ty skorejc hňup.
***
Ať Ti fúká dó plúc.
28.09.2023 23:49:00 | Fialový metal
Zafúkané...a tobě je fialovo?
Trochu jsi mě vyděsil tím dialektem :-)
29.09.2023 07:26:22 | IkkarisKa
máš mně, jsem celá tvoje... tolik nepříjemna do řádků... a pak to celý naprosto zazdít a vyhrát nad tím... třema písmenkama :-):-):-)
smekám a jsem tvůj ccinovej... bobek... honem opravuju na Bobek... radši králíček z klobouku než výtrus... krásnej večer tobě :-)
28.09.2023 20:36:12 | cappuccinogirl