Tam na modrém nebi
Mysl má se ztrácí
Kam letí ptáci
A odkud se vrací
Tam na modrém nebi
Bílé mraky mé plují
Kde horizont se vlní
A jižní větry dují
Po modrém nebi
Toužím k tobě plout
Vymanit se ze starostí světa
Ze všech jeho pout
Kdyby to šlo... Vymazat se že starosti světa... Moc hezká představa. Měj se hezky Kozorožko
29.09.2023 08:51:31 | Marťas9