Na křídlech vášně výš a výš letíme,
v srdci plamen zažehne, který čas nehasí
Oheň mě k nebeským výšinám žene,
kde se sny a skutečnost splétají
Vášeň mě každým krokem provází,
nové dobrodružství a vášeň přináší
Nemohu se zastavit ani popadnout dech,
vášeň mě pohání, když se zdá, že je vše ztraceno
Vášeň je jako vítr, který mi tvář hladí,
radost a svobodu bez hranic přináší
Na křídlech vášně se svět otevírá,
plný možností a nekonečného potenciálu
Vášeň mi dodává sílu překonat překážky,
bojovat za své sny a cíle mě nechává
Na křídlech vášně se neohroženou stávám,
všechny překážky s lehkostí překonávám a vítězím
Ať se mi temnota či bouře vyhýbá,
na křídlech vášně se neztrácím
Vášeň mě osvobozuje zároveň posiluje,
být tím, kým jsem a žít naplno