Anotace: Co lásku živí?
Láska nemá ráda slova
trochu, možná snad a asi
zbudou ti oči jen pro pláč
nepomůže rvát si vlasy.
Toužím, soužím se, umírám
chce slyšet slůvka neurvalá
dlouze, hodně a neustále
servítky si nikdy nebere
úpěnlivě prosí i zakleje
šeptá, křičí z plných plic
víc, víc, víc.... nebo nic.
Paběrkování v lásce bolí a já lituju každýho, kdo se takhle rozhodne žít... vím, co říkám, věř...
30.09.2023 16:57:08 | cappuccinogirl
Ono někdy jedno neuvážený slovo ani nemyšlený vážně dokáže udělat rotyku.
Teď si v rychlosti vzpomínám na dva případy, kdy mi dáma utekla z lože po mých neuvážených slovech (v obou případech to byly dvě slova)...
I když to nejsou typický příklady týkající se Tvojí pěkný a nápaditý básně.
30.09.2023 12:40:54 | Koala