Poetické smyšlení
zakleté
v čase
Na přímce
vycházejícího
Slunce
Hledět vstříc
kráse
Dnům příchozím
Klanět se
nadějím
A
nenechat
srdce
bát se
Budoucí souznění
Jak dlouho ale čekat,
Než souznění se zrodí.
Na přímce slunce dne
Kde čeká ten den...
Máš to hezké ;0)
01.10.2023 21:49:02 | Protos1182